Search icon

Queen Must Go On prijs

Divider
Queen Must Go On prijs
Queen Must Go On vanaf prijs

Queen Must go On kun je zelf eenvoudig boeken op aanvraag. Het is op aanvraag, omdat de prijs van andere factoren invloed kunnen hebben.Een van die factoren is bijvoorbeeld de locatie, waar het optreden plaats zal vinden. Als je graag de tributeband wilt boeken voor een optreden bij jou op Ameland, zijn de bandleden genoodzaakt om met de boot te komen. Deze reis zou bijvoorbeeld ook voor jou rekening kunnen zijn.

Ook verwachten sommige artiesten dat er vervoer geregeld wordt naar de desbetreffende locatie, vooral bij artiesten die heel veel spullen nodig zijn voor het optreden. De reisafstand heeft evenzeer invloed op de uiteindelijke prijs.  

Queen Must Go On rider

Verder beschikken de meeste band over een rider. Dit is een extra bijlage bij het contract. Hierin staan punten beschreven die benodigd zijn om het optreden succesvol te laten verlopen. De boeker dient ervoor te zorgen dat dit op locatie aanwezig is. Denk hierbij aan technische apparatuur zoals licht, geluid, versterkerinstallatie. De meeste bands regelen hun eigen apparatuur maar het kan dus ook voorkomen dat de boeker dit nog moet regelen. Ook de catering is een voorbeeld van wat er in een rider kan staan. De ene artiest heeft genoeg aan een kan water en een sandwich, terwijl de ander een diner verwacht, 2 flessen Cola, Fanta en blauwe M&M’s. Belangrijk om dus goed rekening te houden met de eventuele bijgevoegde rider! 

Buma Stemra, wat is dat?

Verder moet je betalen voor het gebruiken van de muziek, de zogeheten buma-rechten. De buma is een auteursrechtenorganisatie die vergoedingen incasseert voor de muziekauteurs. Lees hier meer over de buma. Het is eigenlijk heel belangrijk om eerst een goed beeld te creëren van jouw evenement en welke rol de bekende artiest of band daarin speelt. Vervolgens ga je na wat je van te voren zou moeten regelen om het optreden goed te laten verlopen. Denk hierbij dus na over de locatie, de reis er naar toe en de eventuele rider. Hoe bekender de artiest, hoe uitgebreider de rider zal zijn.  Ondanks dat er waarschijnlijk heel wat kosten bij komen, is het boeken van een bekende artiest of band het dubbel en dwars waard! Ze leveren dan ook een onvergetelijk optreden dat jouw gasten nog lang bij zal blijven. 

Queen Must Go On prijs - De Nijmeegse tributeband Queen Must go On heeft maar een doel en dat is om een ode te brengen aan de geweldige muziek van Queen. De vier bandleden treden vol passie en enthousiasme op en geven jou een onvergetelijke ervaring. De band perfectioneert de originele zanglijnen van Freddie, het relaxte gitaarspel van Brian May, de vette bas van John Deacon en de rockstijl van Roger Taylor. Onmogelijk om hierbij stil te zitten.

0