Search icon

Themafeest ideeën

Divider
Themafeest ideeën
Themafeest ideeën

Een feest moet natuurlijk wel een leuk thema hebben, een thema is dan ook echt de bepalende factor voor een geslaagd of een gefaald feest. Het is dan ook echt zo dat een thema ervoor zal zorgen dat iedereen iets heeft om aan terug te denken, door een thema zal je zorgen voor een hoop vrolijke mensen.

Er zijn natuurlijk super veel verschillende soorten thema's die je kunt kiezen voor jouw feest. Wij van TotalBookings zijn er voor iedereen die een feest wilt hebben met een uniek en speciaal thema. In dit artikel zullen we jou enkele themafeest ideeën laten zien die je kunt vervullen met een boeking bij TotalBookings!

THEMAFEEST IDEEËN   

Niets is zo leuk als een themafeest. Het is uniek en maakt een gewoon feestje net wat specialer. Er zijn ontzettend veel ideeën te bedenken, misschien een beetje overweldigend als je opzoek bent naar een leuk thema. Daarom hebben we alles even op een rij gezet, zodat het voor jou eenvoudiger wordt om een keuze te maken en weet je waar je rekening mee moet houden bij het organiseren. Je boekt bij TotalBookings zélf entertainment voor jou event, feestje of jubileum. Zorg voor een onvergetelijke ervaring met je unieke themafeestje!

WAAROM EEN THEMAFEEST 

De pret begint al bij de voorbereidingen. Iedereen moet natuurlijk verkleed komen. Dit zorgt ervoor dat de gasten al helemaal in de stemming komen. Verder wordt de feestlocatie ook versiert met decoratie in de stijl van het thema wat voor een unieke beleving zorgt. Ook de hapjes en drankjes zijn speciaal aangepast naar het thema wat het totaal plaatje af maakt.    

WAAR MOET JE REKENING MEE HOUDEN 

Alle gasten moeten natuurlijk goed op de hoogte zijn van het thema, zodat ze in de juiste stijl naar het feest komen. Vermeld duidelijk op de uitnodigingen dat het gaat om een themafeest, wat het thema inhoudt en welke dresscode erbij hoort. Je kunt ook al outfit ideeën meegeven zodat de gasten weten wat ze kunnen verwachten. Houdt er ook rekening mee dat het thema wel moet passen bij het feest en je gasten. Ga je voor iets stijlvols of wil je helemaal losgaan? Je gasten moeten zich natuurlijk wel op hun gemak voelen bij het gekozen thema.  

EEN NEDERLANDSE AVOND 

Wat is nou leuker dan met je vrienden en familie meezingen met oer-Hollandse hits op je feestje. Maak van jouw verjaardagsfeest een Hollands themafeest! Genieten van een biertje en bitterballen tijdens het meezingen met Wolter Kroes, Tino Martin, Jan Smit, Gerard Joling, Trijntje Oosterhuis en Anita Meijer. Je vindt ze allemaal op TotalBookings.  

DOE DE SALSA  

Geef je volgende verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement extra pit door salsa danseressen in te huren om van jouw feest een succes te maken. Een echte Spaanse avond creëren? Heerlijke tapas, geweldige outfits, originele cocktails en niet te vergeten heerlijke muziek om op te dansen. Bekijk ons aanbod aan diverse soorten danseressen om jouw themafeest nog unieker te maken! 

EENVOUDIG BOEKEN 

Een ding is zeker, bij TotalBookings kan je voor iedere gelegenheid altijd weer de beste artiesten vinden. Door onze filterfunctie te gebruiken kun je gemakkelijk hét entertainment vinden dat precies aansluit bij jouw themafeest. Boek direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. Kom je ergens niet uit? Laat het ons weten via de telefoon, e-mail of stuur een berichtje in de chat.    

0