Search icon

Tribute band Queen

Divider
Tribute band Queen
Queen tribute band Queen Must Go On

Een van de bekendste tribute bands van Queen is "Queen Must Go On". Deze band bestaat uit muzikanten die al jaren Queen-muziek spelen. Ze proberen zo dicht mogelijk bij de originele band te blijven, door nauwkeurig te werken aan de klanken, arrangementen en choreografieën.

Een andere populaire tribute band van Queen is "The Queen Extravaganza". Deze band is opgericht in 2012 met de zegen van de originele bandleden van Queen. De bandleden zijn professionele muzikanten die speciaal zijn geselecteerd om de muziek van Queen zo dicht mogelijk bij het origineel te brengen.

 • Coldday (tribute band Coldplay)
  Coldday (tribute band Coldplay)

  Vanaf2500 Tributebands

  PopRock
 • Rolling Stoned
  Rolling Stoned

  Vanaf4995 Tributebands

  RockTribute
 • Dolby Band - Rolling Stones Tribute Band
  Dolby Band - Rolling Stones Tribute Band

  Vanaf350 Tributebands

  TributeBlues
Eerbetoon aan de grote muziek van Queen

Deze tribute bands treden vaak op in grote concertzalen en theaters, en trekken vaak grote menigten fans aan. Ze geven ook vaak optredens op festivals en speciale evenementen. Dit alles is een eerbetoon aan de grote muziek van Queen en hun fans, en het laat hen genieten van de muziek die ze zo liefhebben, zelfs als de originele band niet meer samen speelt.

Tribute bands zijn een geweldige manier om de muziek van een van de grootste bands ooit te blijven horen en ervaren. Queen tribute bands zijn geen uitzondering en bieden fans de kans om de iconische muziek van de band te blijven genieten, zelfs als de originele bandleden niet meer samen spelen.

Een tribute band is een groep muzikanten die de muziek speelt van een bekende band of artiest. Queen is een van de meest populaire bands waar een tribute band van gemaakt kan worden. Deze tribute bands zijn bedoeld om fans van de originele band te laten genieten van hun muziek, zelfs als de originele band niet meer samen speelt.