Search icon

Volkszanger boeken

Divider
Volkszanger boeken
BEKENDE VOLKSZANGERS 

Op het platform kom je veel bekende volkszangers tegen. Super leuk om op jouw evenement een bekende artiest uit te nodigen! Ga nu voor jouw favoriete zanger.

Helemaal fan van Tino Martin, Mart Hoogkamer, Wolter Kroes of Frans Duijts? Je boekt ze eenvoudig zelf via TotalBookings. Geen tijdrovende bezigheid en ook geen tussenkomst van anderen meer nodig. Je boekt het entertainment van Nederland makkelijk zelf.

 • Chris de Roo
  Chris de Roo

  Vanaf895 Zangers

  Levenslied / volks
 • Feest duo Behoorlijk Kuijs
  Feest duo Behoorlijk Kuijs

  Vanaf775 Zangers

  AllroundApres-ski
 • Remco van Veld
  Remco van Veld

  Vanaf650 Zangers

  Apres-skiFeest
WAT KOST EEN VOLKSZANGER 

Het kostenplaatje voor het inhuren van een volkszanger hangt af van de verschillende mogelijkheden. Een bekende volkszanger kost natuurlijk meer dan een minder bekende. Ook hangt de prijs af van de duur van het optreden. Komt de zanger de hele avond of is een show van een uur voldoende?

Verder moet je ook rekening houden met het apparatuur dat nodig is om het optreden te kunnen doen. Is dit al op locatie aanwezig of moet de zanger dit zelf regelen? Allemaal zaken die invloed hebben op het totale kostenplaatje! 

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN 

TotalBookings is er voor iedereen die opzoek is naar leuke volkszangers voor jouw feest of andere gelegenheid. Door het grote aanbod zit er voor iedereen wel iets tussen. Voor elke gelegenheid maar ook voor elk budget en thema. Vraag eenvoudig vandaag nog een offerte aan en kijk of jouw favoriete volkszanger op jouw evenement kan komen.

Je ontvangt vrijblijvend een overzicht van de kosten en kan daarna beslissen of je de zanger wilt boeken. Je zit nog nergens aan vast! Kom je ergens niet uit of heb je een vraag? Laat het ons weten, we helpen je graag!  

VOLKSZANGER BOEKEN 

Wie houdt er nou niet van echte meezingers tijdens een feest! Boek via TotalBookings de leukste volkszangers en maak van jouw evenement een groot succes.

Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsjubileum, verjaardagsfeest of kroegavond, voor elke gelegenheid vind je de geschikte volkszanger.  

WAAROM EEN VOLKSZANGER BOEKEN 

Niet alleen is live muziek een uitstekend idee, als je een volkszanger gaat boeken wordt het al helemaal een geslaagd feest. Een volkszanger zorgt voor gezelligheid en voor de nodige energie om jouw gasten op de dansvloer te krijgen.

Zeker weten een onvergetelijke ervaring waar jouw gasten nog lang over zullen napraten. Verder zijn er veel dingen mogelijk. Je kunt een volkszanger inhuren voor een hele avond maar ook voor alleen de afterparty bijvoorbeeld. Ook kun je gemakkelijk verzoeknummers doorgeven.