Search icon

Waarom aanmelden bij TotalBookings een goed idee is

Divider
Waarom aanmelden bij TotalBookings een goed idee is
WAAROM AANMELDEN BIJ TOTALBOOKINGS EEN GOED IDEE IS 

Met meer dan 15 jaar ervaring in de entertainmentbranche, in combinatie met de nieuwste technologie, investeert TotalBookings continue om het boeken van live entertainment te vergemakkelijken voor iedereen.

Wij geloven dat het boeken van entertainment voor zowel de boeker als voor jou eenvoudig, aangenaam, transparant en veilig moet verlopen. Met de nieuwste technologie, zorgt TotalBookings voor een boekingservaring waarbij alle gebruikers het gemak ervaren.  

Professionele tools  

TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contract staat rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Controle over je eigen boekingen 

Door middel van de professionele tools biedt TotalBookings jou een platform waarop je, zonder tussenkomst van anderen, zelf je boekingen regelt.

We zorgen er voor dat de regie in jouw handen blijft. Je bepaalt zelf je beschikbaarheid en prijzen.  

Direct in contact met je opdrachtgevers 

Ook het contact met potentiële opdrachtgevers verloopt via het platform, zodat je veilig kunt communiceren. In je profielpagina kan je aangeven of geregistreerde boekers de mogelijkheid hebben om jouw een bericht te sturen.

Er wordt op geen enkele wijze telefoonnummers, e-mailadressen of andere persoonsgegevens uitgewisseld. Zo ben je op een veilige manier direct in contact met je klanten! 

Alle gegevens op dezelfde plek 

Het platform biedt jouw een plek waar je eenvoudig je boekingen kunt regelen en een volledig overzicht hebt van je gegevens en boekingen.

Je kunt je berichten gemakkelijk weer terug vinden, je recente aanvragen kan je altijd zien én je kan je profielpagina wijzigen wanneer dat jou uitkomt.  

We staan als coach voor je klaar 

Niet alleen staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar, we helpen je ook door middel van het geven van tips in verschillende blogs die je kan vinden op het platform.

We geven je bijvoorbeeld tips over hoe je een succesvol profiel kan aanmaken en uitleg over welke boekingsvorm het beste bij jouw act past. Ook houden we je via de mail op de hoogte van updates, leuke nieuwtjes of nuttige informatie.

Je regelt via TotalBookings je boekingen met het vertrouwen en het beleid van onze beschermingsmaatregelen.

0