Search icon

Waarom controleert TotalBookings mijn profiel

Divider
Waarom controleert TotalBookings mijn profiel

Waarom controleert TotalBookings mijn profiel. Omdat er ontzettend veel verschillende unieke profielen op ons platform staan, is het belangrijk dat de informatie en gegevens die worden getoond op TotalBookings zorgvuldig en correct zijn. 

DIRECTE BOEKING 

Als artiest of act kun je er voor kiezen om direct geboekt te worden. Het is daarom van belang dat alle informatie over de act vanaf het begin juist wordt weergegeven op het profiel.

Zo wordt verwarring voorkomen en krijgen potentiële opdrachtgevers een duidelijk beeld van wat ze kunnen verwachten.  

HOE JE PROFIEL LATEN CONTROLEREN 

Nadat je je profiel volledig hebt ingevuld, vind je bij je overzicht de knop ‘laat mijn profiel controleren’. Als je hier op drukt, kunnen we jouw pagina controleren. Het is belangrijk om je pagina op de juiste wijze in te vullen.

Wij staan als coach voor je klaar, helpen je op weg waar nodig en zorgen ervoor dat je niets vergeet. Ook bij een wijziging moet je opnieuw je pagina laten controleren. Wij zorgen ervoor dat je profiel binnen 24 uur online komt te staan. 

WAAROM EEN CONTROLE 

Ter bescherming van iedereen die onderdeel is van onze TotalBookings community, beperken we bepaalde content wat online wordt geplaatst. Als onderdeel van deze community ben je serieus bezig met je act en wordt je profiel alleen gebruikt als pagina om jezelf en je act te presenteren. Als service denken we met je mee over je teksten en foto’s zodat we veilige ervaringen en interacties kunnen garanderen.  

WAT WORDT ER VAN ACTS VERWACHT 

Houd het professioneel: Dat er op een professionele manier wordt omgegaan met je profiel op TotalBookings, is een vereiste. Je hebt zelf alle controle en vrijheid, maar ga hier verstandig mee om. Beperk de teksten op je profiel tot alleen relevante informatie.  

KvK-inschrijving: Een inschrijving bij de KvK is nodig om je aan te melden als act.  

Snelle reactie: Als act is het belangrijk om snel te reageren en ook binnen korte termijn vragen van potentiële opdrachtgevers te beantwoorden.

Blijf up-to-date: Het up-to-date houden van je beschikbaarheid, agenda, prijzen en beschrijvingen is erg belangrijk.  

Kom op tijd: Het is van belang om op tijd te komen op elk evenement.  

WIJ STAAN ALS COACH VOOR JE KLAAR 

Kom je ergens niet uit of heb je vragen met betrekking tot je profiel? Neem gerust contact met ons op! We staan juist om die reden aan de zijlijn om met je mee te kijken en je te helpen waar nodig.

0