Search icon

Welke boekingsvorm past bij mij

Divider
Welke boekingsvorm past bij mij

TotalBookings kent verschillende mogelijkheden om een boeking te realiseren. Wij geven je de vrijheid om zelf te bepalen op welke manier je geboekt wilt worden. Bekijk voor je zelf welke boekingsvorm het beste past bij jouw act.

Wil je graag de mogelijkheid houden om een boeking eerst zelf te beoordelen? Dan kun je gaan voor de boekingsvorm ‘Boeking met goedkeuring’. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.  

DIRECTE BOEKING 

Is jouw agenda altijd up-to-date en hanteer je vaste prijzen voor je shows? Dan is deze boekingsvorm wel iets voor jou. Het is van belang dat je profiel volledig is ingevuld en ook je tarieven en beschikbaarheid vast staan. Nadat de boeker het boekingsproces heeft doorlopen, wordt het direct contractueel vastgelegd. Dit brengt vooral het voordeel tijdsbesparing met zich mee: het boekingsproces wordt heel eenvoudig.

Alles is geautomatiseerd, waardoor jij niets meer hoeft te doen. Potentiële opdrachtgevers kunnen direct boeken vanuit jouw opgegeven beschikbaarheid en hoeven ook niet te wachten op een terugkoppeling. Het boekingssysteem verloopt hierdoor sneller, en dit kan zorgen voor meer boekingen. 

BOEKING MET GOEDKEURING 

Liever eerst zelf de boekingsaanvraag beoordelen? Om bijvoorbeeld te checken of je wel echt beschikbaar bent, dan past deze boekingsvorm beter bij jou. Hierbij verloopt ook alles automatisch en direct, alleen zit er een tussenstop tussen. Je kan namelijk nog beslissen om de aanvraag af te wijzen.

Ben je beschikbaar en wil je de boeking aannemen? Door de boeking goed te keuren, ga je akkoord en wordt de aanvraag direct omgezet in een boeking. Ook bij deze vorm is het van belang dat je profiel volledig is ingevuld en ook je tarieven en beschikbaarheid vast staan.  

BOEKEN OP AANVRAAG 

Deze vorm geeft de mogelijkheid om een offerte te versturen. De boeker geeft een beschikbare datum uit jouw agenda op, waarnaar een verzoek volgt om een offerte te ontvangen. Verschillen de kosten voor jouw act per optreden?

Wanneer er voor ieder optreden opnieuw gekeken moet worden naar de kosten voor; reizen, apparatuur en aantal gasten, is het handig om voor deze boekingsvorm te kiezen. Je stuurt eenvoudig een offerte naar de opdrachtgever. Als de offerte wordt geaccepteerd, volgt de rest van het boekingsproces. 

WE STAAN ALS COACH VOOR JE KLAAR 

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op via de chat, de mail of bel ons. We denken graag met je mee en kunnen samen kijken naar de juiste boekingsvorm voor jouw act. 

0