Search icon

Blu Stilt Walkers Led Robot act

Blu Stilt Walkers Led Robot act

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
The Blu Stilt Walkers zijn onze nieuwe led robots en we hebben er 2 stuks van. Deze led robots staan op lage stelten waardoor ze iets boven het publiek uitkomen en makkelijk ingezet kunnen worden op diverse locaties. Ook deze robots zijn uitgerust met laser, confetti en een lcd-scherm. Hierop kunnen wij uw bedrijfslogo afspelen verwerkt in een animatiefilm dat als een loop afgespeeld word. De lengte van deze act is 1x45 minuten of 2x30 minuten binnen 2,5 uur. Deze robots stelen de show op uw event en zijn echte Eye Catchers. Waanzinnige led robot act uitgevoerd door 1 of 2 led robot entertainers. U krijgt een unieke walk around act waarbij u uw gasten op een originele wijze ontvangt. De robots mengen zich tussen de aanwezigen en nemen zelfs de tijd om met de mensen op de foto te gaan.
Shows
Blu Stilt Walkers Led Robot act
Blu Stilt Walkers Led Robot act

Vanaf1250


Videos
 • Maria Met Kind
  Maria Met Kind

  Vanaf650 Animatie acts

 • Sesamstraat parade
  Sesamstraat parade

  Vanaf2695 Animatie acts

 • Partycrashers Leen & Lenie
  Partycrashers Leen & Lenie

  Op aanvraag Animatie acts

Blu Stilt Walkers Led Robot act boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Blu Stilt Walkers Led Robot act beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Blu Stilt Walkers Led Robot act liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Blu Stilt Walkers Led Robot act wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Blu Stilt Walkers Led Robot act boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.