Search icon

Clownshow Pipo Pé

Clownshow Pipo Pé

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze allround clown heeft meerdere leuke interactieve shows voor zowel een kinderfeestje alsmede een hele grote zaal. Goochelen, dansen, buikspreken, dans en heel veel lachen !! Clown Pipo Pé komt al verkleed aan en beschikt ook over een portable geluidsinstallatie. Zijn show wordt op maat afgestemd op de doelgroep en thema. Pipo Pé komt op carnavals feesten, Pasen, Koningsdag, braderieën, communie-feesten, verjaardagen, open dagen, kermis, Sinterklaas, jubilea, doopfeest, kerst, etc.. Hij kan goochelen, buikspreken maar ook rondlopen en improviseren, ballonfiguren maken, workshops geven, heeft suikerpinnen en/of popcorn bij zich. kan ook reclame voor U maken, kortom hij is voor alles inzetbaar !!
Shows
Clownshow Pipo Pé
Clownshow Pipo Pé

Vanaf275


Videos
 • Carnavalsshow
  Carnavalsshow

  Vanaf295 Clowns

  Carnaval
 • Kindershows Ome John en clown Miko
  Kindershows Ome John en clown Miko

  Vanaf455 Clowns

 • Clown Snørre Kindershow Muzikale Clown
  Clown Snørre Kindershow Muzikale Clown

  Vanaf475 Clowns

Clownshow Pipo Pé boeken doe je zelf!
Clowns boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Clownshow Pipo Pé beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Clownshow Pipo Pé liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Clownshow Pipo Pé wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Clownshow Pipo Pé boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Clowns meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.