Search icon

De Vuurvogels

De Vuurvogels

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De feniks staat voor kracht en vernieuwing en dat is bij deze vogels op stelten absoluut waar! Zorg dat deze kracht naar jouw evenement komt.
Als deze statige vogels door de straten paraderen, staat iedereen meteen stil.
Hun pachtige rode, oranje en gele kleuren doen direct aan vlammen denken, maar voor deze vurige vogels hoef je niet bang te zijn. De vuuvogel glimlacht vriendelijk naar iedeeen, voodat zij weer verder vliegt. 3 x 30 min of 2 x45 minuten verdeeld over een dagdeel van 4 uur. Maximaal 60 minuten aaneengesloten bij ontvangst.
Shows
De Vuurvogels
De Vuurvogels

Vanaf1100


 • Hans Klok
  Hans Klok

  Op aanvraag Theateracts

 • Frank den Hollander & Alina Kiers
  Frank den Hollander & Alina Kiers

  Op aanvraag Theateracts

 • Los Sombrero's
  Los Sombrero's

  Vanaf700 Theateracts

De Vuurvogels boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Vuurvogels beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Vuurvogels liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Vuurvogels wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Vuurvogels boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.