Search icon

Judith’s pianoshow

Judith’s pianoshow

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Judith’s Pianoshow is de nieuwe sensatie uit Noord-Holland die je gezien met hebben! De pianoshow die bol staat van muzikaliteit, entertainment en professionaliteit.In een avondvullend programma wordt het publiek getrakteerd op een gevarieerde muzikale belevenis waarbij het haast onmogelijk is om stil te blijven zitten. Of het nu gaat om pop, rock, soul/motown, jazz, danceclassics of Nederlandstalige meezingers, er wordt gespeeld wat het publiek wil horen. Judith’s Pianoshow bestaat uit zangeres/pianiste Judith Wognum en drummer/zanger Joeri de Jong. Judith treedt sinds 1995 op als professioneel zangeres/pianiste. Hiernaast is zij zangdocente op het Conservatorium Alkmaar. Joeri is sinds 10 jaar actief als professioneel drummer en runt daarnaast zijn eigen opnamestudio. Judith en Joeri spelen al ruim 10 jaar met elkaar en hebben samen reeds honderden bedrijfsfeesten, bruiloften, gala’s, dinnershows, festivals en openbare locaties succesvol van muziek voorzien. Bij een optreden van Judith’s Pianoshow heerst een intieme sfeer. Het publiek wordt uitgenodigd om te dansen en te zingen, soms zelfs op het podium! De interactie met het publiek, de 100% live gespeelde muziek en het veelzijdige repertoire maken Judith’s Pianoshow geschikt voor ieder feest.
Shows:
 • Judith’s pianoshowVanaf1500
Genres
AllroundInstrumentaalTop 40

 • Wild Pianoz
  Wild Pianoz

  Vanaf1650 Pianoshows

  AllroundCeremonie
 • De Kerstpiano’s
  De Kerstpiano’s

  Vanaf1650 Pianoshows

 • Face to Face
  Face to Face

  Vanaf1595 Coverbands

  AllroundDance Classics

Judith’s pianoshow boeken doe je zelf!

Pianoshows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pianoshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Judith’s pianoshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pianoshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Judith’s pianoshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Judith’s pianoshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Judith’s pianoshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.