Search icon

Piepers & Rund Foodtruck

Piepers & Rund Foodtruck

Foodtrucks
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Passie voor "good food" en "good mood". Piepers & Rund is Nederlandse taal voor een wereldse hap. Biologisch geteelde aardappels en respectvol opgegroeid rundvlees in een liefdevol jasje van de kokkin die een groot deel van de culinaire aarde heeft verkend. Aardappels en vlees, lekker vertrouwd, in werelds heerlijke varianten! Culturele events, en (muziek) festivals, eventcatering op iedere locatie!

Biologische friet

Friet gemaakt van biologische Agria’s. Zelf gesneden en niet geschild. Dat geldt ook voor de zoete aardappelfriet. Gebakken in Ossenwit. Keuze uit verschillende sauzen, zoals Brander Mayonaise, huisgemaakte pindasaus en natuurlijk de standaard sauzen. Runderburgers - Burger Espanol: - American Burger: - Burger of Asia - Green burger: Alle runder wordt ingekocht bij Real Meat, een kwalitatief hoogstaande Hollandse keurslager.
Shows:
 • Piepers & Rund FoodtruckVanaf750

 • La Deutscha Vita
  La Deutscha Vita

  Op aanvraag Foodtrucks

 • Les Deux Josephines
  Les Deux Josephines

  Vanaf850 Foodtrucks

 • Cocktail workshop Amsterdam
  Cocktail workshop Amsterdam

  Vanaf275 Kook workshops

Piepers & Rund Foodtruck boeken doe je zelf!

Foodtrucks zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Foodtrucks direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Piepers & Rund Foodtruck beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Foodtrucks boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Piepers & Rund Foodtruck liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Piepers & Rund Foodtruck wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Piepers & Rund Foodtruck boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.