Search icon

Poffertjeskraam De Bolle Boffer

Poffertjeskraam De Bolle Boffer

Foodtrucks
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De heerlijke poffertjes van de Bolle Boffer zorgen voor extra gezelligheid op jouw evenement. Inzetbaar op kleinschalige evenementen en grote festivals.
Heerlijke traditionele poffertjes zijn er voor jong en oud.
Onze professionele bakker bakt, vanuit zijn Oud-Hollandse Poffertjeskraam waar het koper blinkt, de lekkerste poffertjes voor uw gasten uit elke leeftijdscategorie. Zij kunnen genieten van deze overheerlijke lekkernij, uiteraard met poedersuiker en echte roomboter. Daarnaast zullen zij vol bewondering kijken naar de snelheid waarmee onze poffertjesbakker bakt. Dit is een spektakel op zich! Bij dit product wordt het volgende meegeleverd: - 1 Begeleider in bijpassende kledij - Inclusief 250 porties poffertjes
Shows:
 • Poffertjeskraam De Bolle BofferVanaf695

 • House of Kebab Event Catering
  House of Kebab Event Catering

  Vanaf1000 Foodtrucks

 • De Tarwegrasbar
  De Tarwegrasbar

  Vanaf425 Foodtrucks

 • De Rijdende Poffertjeskraam
  De Rijdende Poffertjeskraam

  Vanaf950 Foodtrucks

Poffertjeskraam De Bolle Boffer boeken doe je zelf!

Foodtrucks zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Foodtrucks direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Poffertjeskraam De Bolle Boffer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Foodtrucks boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Poffertjeskraam De Bolle Boffer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Poffertjeskraam De Bolle Boffer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Poffertjeskraam De Bolle Boffer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.