Search icon

Presentator Sander Ketels

Presentator Sander Ketels

Presentatoren
Nederlands
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Presentator: Met zijn vlotte babbel praat Sander graag uw evenement aan elkaar. Zo presenteerde hij o.a. de Jumbo Talent Stage, de opening van de Nationale Sportweek samen met Arie Boomsma, de (her)openingen van Jumbo, Xenos, Ziengs, Van Haren en Coop en hij presenteerde feestavonden met artiesten zoals O’G3NE. Het is natuurlijk ook mogelijk om spelshows of unieke acties op uw winkelcentrum of bedrijfsfeest te presenteren zoals Kraak de Kluis. Naast presenteren kan Sander ook buikspreken en goochelen. Als geen ander weet hij deze disciplines te beheersen. Dit is handig wanneer eventuele gaten in het programma gevuld moeten worden. Winkelpresentaties: De presentaties zijn ook mogelijk in combinatie met de Let’s Party DJ show. Allround DJ en presentator Sander Ketels verzorgd deze unieke winkelpresentaties al jaren bij winkels als Jack & Jones, Hema en op beurzen zoals de Huishoudbeurs. Bij deze unieke winkelpresentaties zorgt Sander, onder het genot van herkenbare en gezellige muziek, dat het winkelend publiek op de hoogte wordt gebracht van bijvoorbeeld aanbiedingen of nieuwe artikelen in de winkel. Openingen: Sander kan ook uw nieuwe winkel, tennisbaan, school of evenement op een unieke manier openen. Dit kan zowel een bestaande openingsact zijn, eventueel aangepast aan het thema, als een openingsact die op maat wordt gemaakt. Wij kunnen ook zorgen voor licht, geluid, rode lopers, afzetpalen, ballonnenbogen- en pilaren, special effects zoals een valdoek systeem, CO2, confetti en verder alles wat er nodig is voor een geslaagde opening.
Shows:
 • Presentator Sander KetelsVanaf495

Foto's
 • Jochem van Gelder
  Jochem van Gelder

  Op aanvraag Presentatoren

 • Vivian Reijs
  Vivian Reijs

  Op aanvraag Presentatoren

 • Hadassah de Boer
  Hadassah de Boer

  Op aanvraag Presentatoren

Presentator Sander Ketels boeken doe je zelf!

Presentatoren zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Presentator Sander Ketels beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Presentator Sander Ketels liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Presentator Sander Ketels wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Presentator Sander Ketels boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.