Search icon

REJOIN Steelband

REJOIN Steelband

Muzikanten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Boek Steeldrum act REJOIN a.k.a. Dutchsteeldrumking voor een swingende Caribische show met Live steeldrum muziek. Exotische muziek in alle genres, van Caribische soca & reggae tot moderne popmuziek van artiesten als Ed Sheeran en Jason Mraz. #Steeldrums #Live muziek #Caribisch entertainment Als one man steelband in te huren voor bruiloften, feesten en partijen, stage performances, culturele gelegenheden en overige evenementen. Live Caribbean entertainment? Ga met REJOIN voor een echt ritmisch spektakelstuk!
Shows:
 • Caribisch steeldrum optredenVanaf200
Genres
AchtergrondmuziekAllroundLatinPopReggae

Videos
 • Percussionist Danny Eduard
  Percussionist Danny Eduard

  Vanaf400 Drummers

  FunkJazz
 • B. on Drums
  B. on Drums

  Op aanvraag Drummers

 • Interactive Concert
  Interactive Concert

  Vanaf1650 Drummers

REJOIN Steelband boeken doe je zelf!

Drummers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Drummers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is REJOIN Steelband beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Drummers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat REJOIN Steelband liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van REJOIN Steelband wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je REJOIN Steelband boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.