Search icon

Rood / wit led robot met LCD-scherm

Rood / wit led robot met LCD-scherm

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze rood / witte robot is een toevoeging die uw gasten niet snel zullen vergeten. Door een futuristisch uiterlijk zullen de gasten denken dat ze echt met iemand uit de toekomst op de foto staan! ​De wit/rode Led Robot is een robot dat uitgerust is met een LCD-schermpje op zijn pak. Op deze scherm kan een bedrijfslogo of bedrijfsfilm afgespeeld worden. Als het publiek een selfie neemt samen met deze robot dan komt meestal uw bedrijfslogo ook mee op de foto. Dat is voor u weer extra gratis reclame want deze foto's komen meestal op Face Book, Instagram, Twitter, Snapchat of op andere social media's. Deze robot kan ook elektronische confetti afschieten. Met een druk op de knop knalt er confetti de lucht in. Deze robot is solo of samen met een andere robot te boeken. De lengte van deze act is 1x30, 1x45 of 2x30 minuten binnen 3 uur. Of u kunt deze robot inzetten voor een korte openingsact dat gemaakt is op maat. Wij kunnen voor een speciale openingsmuziek zorgen en anders mag u ook zelf de muziek aanleveren, zodat wij hier een show op kunnen doen of maken. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met u mee.
Shows
Rood / wit led robot met LCD-scherm
Rood / wit led robot met LCD-scherm

Vanaf600


 • Tijl Damen - Interactief Kindertheater
  Tijl Damen - Interactief Kindertheater

  Vanaf1000 Theateracts

 • WC-Freules
  WC-Freules

  Vanaf700 Theateracts

 • Lucky Luke op Stelten!
  Lucky Luke op Stelten!

  Vanaf1325 Theateracts

Rood / wit led robot met LCD-scherm boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rood / wit led robot met LCD-scherm beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rood / wit led robot met LCD-scherm liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rood / wit led robot met LCD-scherm wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rood / wit led robot met LCD-scherm boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.