Search icon

Violiste Danielle / DDD

Violiste Danielle / DDD

Muzikanten
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

DamesDraaienDoor: Beauty, Brains & Professional !
Danielle maakt deel uit van het agentschap DDD. Ze is één brok dynamiek op het podium. Ze speelt vol overgave en improviseert met de DJ en muzikanten, maar geeft ook diverse solo optredens weg. Daarnaast schroomt zij niet om met haar draadloze viool de zaal te betreden en tussen de gasten een interactief optreden te geven. Interactie en plezier met publiek, DJ en collagemuzikanten staat centraal! DamesDraaienDoor heeft de rechten van de foto's. Deze mogen niet gebruikt worden zonder vooraf aangevraagde toestemming. Plaatsing zonder DDD logo is niet toegestaan. Alle rechten voorbehouden. Nadat Danielle in 2010 als eerste elektrisch violiste ooit deelnam aan Holland’s got Talent ging haar muzikale carrière in een sneltreinvaart. Na een jaar in een elektrisch vioolduo in Zuid-Frankrijk, sloot zij zich aan bij The Excusive Strings waarmee ze wereldwijd vele podia besteeg. Danielle speelde in de band Kovacs en won daarmee een Radio 6 Soul & Jazz Award, de 3FM award voor beste nieuwkomer en een prestigieuze Edison en EBBA Award evenals een gouden plaat. Met Kovacs speelde Danielle diverse clubtours in binnen- en buitenland en speelde zij op veel toonaangevende festivals. Danielle speelde met o.a. Michael Bublé, Jeroen van der Boom en Mr. Probz en ze speelde aftershows en supports voor Pearl Jam, Bryan Ferry, One Republic en Robbie Williams. MUZIEK GENRE Dance, House, Lounge, Club, Commercieel en Allround TOP 3 SPECIALITEITEN Bedrijfsevenement, Bruiloft en Club(avond) AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN Danielle kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden. BIJZONDERHEDEN Danielle maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. REFERENTIES Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.
Shows
Violiste Danielle / DDD
Violiste Danielle / DDD

Vanaf475

Genres
AllroundDanceHouse

Video’s
 • Anna Badalian
  Anna Badalian

  Vanaf300 Violisten

  FeestInstrumentaal
 • Laurence en Ruud - JazzYmass
  Laurence en Ruud - JazzYmass

  Vanaf375 Duo's

  BluesFunk
 • Ben the Banjoman
  Ben the Banjoman

  Vanaf565 Muzikanten

  AllroundCountry
Violiste Danielle / DDD boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Violiste Danielle / DDD online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Violiste Danielle / DDD net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Violisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Violisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Violiste Danielle / DDD beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Violisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Violiste Danielle / DDD liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Violiste Danielle / DDD wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Violiste Danielle / DDD boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Violisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.