Search icon

Kosten voor het inhuren van een spreker

Divider
Kosten voor het inhuren van een spreker

Kosten voor het inhuren van een spreker? Heb je weleens nagedacht aan het inhuren van een spreker? Goed idee! De presentatie van een professionele spreker kan van grote meerwaarde zijn voor je evenement. Of het nu een workshop, een presentatie of een Q&A betreft, met het toevoegen van een bekende spreker maak je jouw evenement onvergetelijk.

VERSCHILLENDE ONDERWERPEN EN BEKENDE SPREKERS? 

Vloggen, duurzaamheid, marketing, sport, cabaret: genoeg onderwerpen te vinden op TotalBookings! Een passende spreker voor jouw gelegenheid vind je zo!?Ook vind je bekende sprekers terug op ons platform, denk hierbij aan Jochem Myer die de nodige humor mee brengt, Monica Geuze, die alles kan vertellen over sociale media of Andy van der Meijde die zeker wat meer kan vertellen over zijn biografie.

ZORGELOOS EEN SPREKER BOEKEN  

Een spreker boeken is via TotalBookings eenvoudig en snel! Je kunt de agenda van de spreker bekijken en jouw gewenste datum selecteren. Zonder tussenkomst van anderen kun je de spreker direct boeken! Helemaal geen tijdrovende bezigheid waar veel bij komt kijken. Iedereen kan gemakkelijk zelf een boeking regelen. Ook heb je rechtstreeks contact met de spreker.

SPREKER BOEKEN PRIJS 

Op het platform vind je al een goede spreker vanaf 300 euro. De kosten van het inhuren van een spreker worden door een aantal zaken bepaald. Wat voor evenement organiseer je? Hoelang wil je de spreker inhuren? Verder betaal je voor een spreker met veel kennis en ervaring meer omdat zij meer waarde kunnen leveren. Ze kunnen zich gemakkelijk aanpassen aan het publiek en weten hen ook echt te inspireren en mee te nemen in het verhaal.

Daarnaast hangt het onderwerp waar de spreker in gespecialiseerd is ook af van de kosten. Ook speelt natuurlijk de bekendheid van de spreker een belangrijke rol. Bekende sprekers zijn populair en minder beschikbaar waardoor de prijs omhoog gaat. Wil je graag eerst de kosten op een rijtje zien voordat je daadwerkelijk boekt? Geen probleem! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw ideale spreker en bekijk of het bij jouw evenement past.  

WAT JE KUNT VERWACHTEN 

Je betaalt natuurlijk niet alleen voor de tijd dat de spreker zijn verhaal doet. Je betaalt voor zijn kennis, ervaring, beschikbaarheid. presentatievaardigheden, voorbereidingstijd en vervoer. Er komt dus eigenlijk veel meer bij kijken dan je had verwacht.

Op TotalBookings vind je sowieso de geschikte spreker voor jouw evenement. Ook als je voor een bepaald budget opzoek moet. Neem een kijkje tussen het aanbod! Kom je ergens niet uit? Stel gerust je vraag via telefoon, e-mail of de chat.  

0