Search icon

Zangkoren boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

ZANGKOREN BOEKEN OF HUREN 

Ben je opzoek naar een uniek zangkoor voor je evenement? Via TotalBookings kan je eenvoudig, aangenaam en veilig zangkoren boeken.

Je bent rechtstreeks in contact met de artiest. Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard. Je boeking regel je online helemaal zelf!  

ZANGKOREN EENVOUDIG ZELF BOEKEN 

Een zangkoor kan een super leuke aanvulling zijn voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag. Dit kan heel veel indruk maken op je gasten. Meerstemmig, a capella, jong of oud, je vindt het allemaal op TotalBookings.  

Via het platform wordt het boeken van entertainment ook nog eens heel eenvoudig gemaakt. TotalBookings neemt al je zorgen uit handen. Via het boekingssysteem worden alle stappen duidelijk uitgelegd. Rechtstreeks contact met de artiest is mogelijk, voor bijvoorbeeld het aanvragen van een verzoeknummer. Het contact de offertes, contracten en betalingen verlopen allemaal via het platform. Er is geen tussenkomst van anderen meer nodig. Het platform biedt jou alle tools om zélf een boeking te regelen. Want je kan het allemaal zelf.  

KEUZE UIT EEN GROOT AANBOD ZANGKOREN

Op het platform heb je keuze uit een groot aanbod aan zangkoren. Binnen het aanbod kun je kiezen uit Nederlandse zangkoren maar je komt ook zeker internationale zangkoren tegen. Ga nu voor jouw favoriet! Bijvoorbeeld het ZO! Gospel Choir onder de muzikale leiding van Shirma Rouse en de “Dutch Queen of Soul, R&B en Gospel” Berget Lewis. Het repertoire varieert van krachtige Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers.

Ze kunnen geboekt worden met een liveband, orkestband met pianobegeleiding of als a capella koor. Of bijvoorbeeld het zangkoor Valley Voices. Zij zijn een hechte groep van ruim dertig vrouwen, waarbij ambitie, betrokkenheid en inzet hand in hand gaan. Ze treden vierstemmig en a capella op. Ze maken regelmatig gebruik van choreografie en besteden veel aandacht aan uitstraling en kleding. 

Of je nu een verjaardagsfeest organiseert een bruiloft een festival of als je alleen achtergrondmuziek nodig hebt, je bent op het juiste adres bij TotalBookings. Het grootste aanbod zangkoren van topkwaliteit staat voor je klaar.  

ZANGKOOR BOEKEN PRIJZEN  

Het grote voordeel aan een groot aanbod is de diversiteit aan zangkoren en dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Juist als je voor een bepaald budget op zoek moet, vind je bij TotalBookings sowieso een passende act of artiest. En je kan gemakkelijk een offerte aanvragen. Je krijgt van ons een overzicht met de kosten van de show die jij hebt gekozen. Vervolgens kun je de aanvraag omzetten in een boeking en de artiest of act boeken!  

MEER DAN ALLEEN ZANGKOREN 

Je vindt op het platform ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Niet alleen op muziekvlak maar ook bijvoorbeeld sprekers, imitators of tekenaars zijn te vinden. Ook kun je een kok of foodtruck inhuren om de gasten op jouw evenement te voorzien van verrassende en smakelijke maaltijden.  

EENVOUDIG EEN ZANGKOOR BOEKEN  

Heb je het ideale zangkoor voor jouw evenement gevonden? Dan is het tijd om te boeken! Je kunt direct boeken, maar een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk.   

Kom je ergens niet uit? Stel gerust je vraag via de chatfunctie of stuur een mailtje. We denken graag met je mee! Je kan ook eerst tussen onze veelgestelde vragen kijken of je vraag hiertussen staat. Of bekijk het helpcentrum, hier vind je heel veel informatie over verschillende onderwerpen.   

Wacht niet langer en zoek, vind en boek je favoriete zangkoor voor jouw evenement!