Search icon

MC's boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

MC's boeken / huren

MC's boeken of inhuren? Feestvieren en uit je plaat gaan is op elk moment van de dag leuk! Dat kan op clubavond of een andere feestelijkheid. Daarbij is het geluid essentieel! Het boeken van een MC is een goede optie om een goed feest te geven.

Live muziek geeft meer sfeer dan een samengestelde playlist. Wil je MC’s boeken, wat is dan belangrijk? Met TotalBookings regel je alles heel gemakkelijk zelf. Wat zijn de voordelen van het boeken bij TotalBookings van MC’s.

Geen stress meer bij de voorbereiding

Vindt u het spannend of moeilijk een MC zelf te boeken, met TotalBookings is het echt geen probleem. Zelf regel je de gehele boeking van jou MC naar keuze.

En de administratie? Ook die regelt TotalBookings voor je. Bovendien zorgen we ervoor dat MC op de afgesproken tijd en plaats aanwezig is.

Mega groot assortiment

Op TotalBookings staat een grote diversiteit aan entertainment. Het aanbod is enorm, dus veel keus! Binnen dit aanbod kun je kiezen uit Nederlandse sterren of zelfs internationale acts. Bekijk het gehele aanbod en boek jouw ideale act!

Een klein optreden door Childsplay of juist een spetterende show door de Diaz and Bruno: bij ons vind je voor elk feestje een geschikte MC. Altijd tegen een scherpe prijs waarmee wij ons kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Ontvang een offerte voor een MC

De boekingen zijn snel gemaakt. Vraag om een prijs voor de MC en wij komen met een goed aanbod en doen het andere werk. Je kunt ook altijd even met ons bellen als je nog nadere informatie wilt ontvangen. De boekingssite van Nederland voor entertainment is TotalBookings.

MC’s boeken doe je bij TotalBookings. Betrouwbaarheid, scherpe prijzen, optimale service en klantvriendelijkheid staan voorop! Bekijk de diversiteit aan entertainment op de site. Boek een van de MC’s en dan wordt het een feest waar uw gasten nog lang over zullen napraten!