Filter opties

MC's boeken / huren

MC's boeken of inhuren? Feestvieren en uit je plaat gaan is op elk moment van de dag leuk! Dat kan op clubavond of een andere feestelijkheid. Daarbij is het geluid essentieel! Het boeken van een MC is een goede optie om een goed feest te geven.

Toont alle 13 resultaten

MC’s boeken voor clubavond

Live muziek geeft meer sfeer dan een samengestelde playlist. Wil je MC’s boeken, wat is dan belangrijk? TotalBookings helpt u hierbij.

Wat zijn de voordelen van het boeken bij TotalBookings van MC’s.

Geen stress meer bij de voorbereiding

Vindt u het spannend of moeilijk een MC zelf te boeken, TotalBookings kan u helpen. Wij ontzorgen de gehele boeking van jou MC naar keuze.

En de administratie? Ook die regelt TotalBookings voor je. Bovendien zorgen we ervoor dat MC op de afgesproken tijd en plaats aanwezig is.

Mega groot assortiment

We hebben op onze website een grote diversiteit aan entertainment. Het aanbod is enorm, dus veel keus! Binnen dit aanbod kun je kiezen uit Nederlandse sterren of zelfs internationale acts. Bekijk het gehele aanbod en boek jouw ideale act!

Een klein optreden door Childsplay of juist een spetterende show door de Diaz and Bruno: bij ons vind je voor elk feestje een geschikte MC.

Altijd tegen een scherpe prijs waarmee wij ons kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Ontvang een offerte voor een MC

De boekingen zijn snel gemaakt. Vraag om een prijs voor de MC en wij komen met een goed aanbod en doen het andere werk. Je kunt ook altijd even met ons bellen als je nog nadere informatie wilt ontvangen.

De boekingssite van Nederland voor entertainment is TotalBookings.

MC’s boeken doe je bij TotalBookings. Betrouwbaarheid, scherpe prijzen, optimale service en klantvriendelijkheid staan voorop! Bekijk de diversiteit aan entertainment op de site. Boek een van de MC’s en dan wordt het een feest waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10