Search icon

Muzikanten boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

MUZIKANT BOEKEN OF HUREN

Ben je opzoek naar een unieke muzikant voor je evenement? Via TotalBookings kan je eenvoudig, aangenaam en veilig entertainment boeken. Je bent rechtstreeks in contact met de act. Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard. Je boeking regel je online helemaal zelf!  

We hebben een ruim aanbod aan entertainment voor je klaar staan zodat jouw sportevenement, bedrijfsopening, verjaardag, bruiloft of clubavond een groot succes wordt. Niet alleen muzikanten zoals een drummer of pianist maar ook andere professionele artiesten, muziekacts en entertainers.  

WAAROM EEN MUZIKANT INHUREN? 

Een muzikant zorgt voor extra sfeerbeleving en interactie. Met veel passie maakt de muzikant niet alleen muziek, maar geeft hij of zij ook een show. Zeker weten dat jouw gasten worden vermaakt. Een muzikant is onmisbaar bij jouw bruiloft, diner, verjaardag of ander evenement. 

LEUKE VOORBEELDEN VAN MUZIKANTEN

Ontzettend veel keus te vinden op het platform. Logisch als je even niet meer weet wat voor jou de beste optie is. We geven je graag wat leuke voorbeelden van professionele muzikanten. Bijvoorbeeld allround zanger en gitarist Bram van Langen. Hij studeerde zowel gitaar als elektrische bas aan het conservatorium en heeft al op vele poppodia gestaan. Maar ook voor knusse huiskamerconcerten is Bram in te huren.  

Als dochter van Walter Lievens was er geen ontkomen aan; Anouk Lievens neemt ook de viool in handen en treedt op als solo violiste, maar ook met drie verschillende duo’s. Haar repertoire varieert van tijdloze klassieke stukken tot passionele tango of jazz. Muzikale verzorging voor elke gelegenheid dus. 

MEER DAN ALLEEN MUZIKANTEN 

Je vindt op het platform ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Niet alleen op muziekvlak maar ook bijvoorbeeld sprekers, imitators of tekenaars zijn te vinden. Ook kun je een kok of foodtruck inhuren om de gasten op jouw evenement te voorzien van verrassende en smakelijke maaltijden. We hebben meer dan alleen muzikanten! 

EENVOUDIG MUZIKANTEN BOEKEN  

Voor elke gelegenheid en voor elk thema kan je iets leuks vinden! Een verjaardagsfeestje, een festival, of bruiloft organiseren wordt zo een stuk makkelijk. Wij hebben tools ontwikkeld waarmee je eenvoudig zelf een boeking kan regelen waarbij je rechtstreeks contact met de artiest of act hebt. Verder is gebruik maken van het platform geheel kosteloos en kan je ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Geen tijdrovende bezigheid meer, waar veel tussenstappen bij komen kijken. Je kan het helemaal zelf!  

Vind en boek nu dé geschikte muzikant op TotalBookings. Je kan gebruik maken van de filterfunctie om specifieker tussen het aanbod te zoeken en zo de juiste show te vinden. Kom je ergens niet uit? Bekijk eens ons helpcentrum, hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Of kijk tussen onze veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Je kan altijd contact opnemen via de chatfunctie of stuur ons een mailtje.