Filter opties

Muzikant boeken / huren

Wilt u een muzikant, artiest of band boeken voor uw gelegenheid? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie, zodat u eenvoudig entertainment kunt inhuren en u bezig kunt houden met overige zaken rondom het evenement.

Resultaat 1–20 van de 299 resultaten wordt getoond

Muzikanten

De beste muzikanten vind je op TotalBookings, het platform met een totaalaanbod van entertainment. Een muzikant kan een betoverend effect hebben op feesten en partijen.

Denk aan een saxofonist die de tent plat speelt en een drummer die helemaal losgaat. Dat zijn de magische momenten die doorslaggevend kunnen zijn in de beleving van jouw evenement. Wacht daarom niet en zorg dat je de leukste en beste muzikanten in huis haalt.

Van accordeonist tot trompettist

Hier huur je eenvoudig goede drummers en gitaristen en er zijn vakkundige pianisten en saxofonisten beschikbaar. Daarnaast kunnen de leukste accordeonisten, violisten en trompettisten een groot feest maken van jouw gelegenheid.

Kortom, alle soorten muzikanten zijn vertegenwoordigd bij TotalBookings. Noem iets en we hebben het. Op naar een muzikale ode aan je bedrijfsopening, je bruiloft of wat voor gelegenheid je maar kunt bedenken.

Leuke muzikant boeken

Er zijn tal van leuke muzikanten te boeken via ons platform. Accordeonist Jaap bijvoorbeeld. Hij verzorgt gezellige accordeonmuziek en zingt daarbij ook nog eens als een echte troubadour.

Of wat dacht je van topmuzikant Danny Vera? Als geen ander weet hij hoe je muzikaliteit kunt overbrengen aan een divers publiek. Het is bijzonder moeilijk om niet van hem te houden. Duo de Kaap, Billy Maluw en Ben the Banjoman behoren verder tot de (vele) opties voor het boeken van een muzikant.

Meer dan muzikanten

We hebben ook flink wat opties op andere gebieden: van solo-artiesten tot sprekers en van entertainers tot DJ’s, een berg aan gewaardeerd entertainment. Je kunt hier zomaar de sleutel vinden tot hét succes van de middag of avond. Loop dus niet je kans mis op een geslaagde invulling of aanvulling voor jouw evenement of gelegenheid. Heb je ergens vragen over, neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. We helpen je graag.

Ga voor een schitterende ervaring.

Waarom kiezen voor TotalBookings?

 

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

 

muzikant boeken huren

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10