Search icon

Orkesten boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

ORKESTEN BOEKEN / HUREN 

Ben je opzoek naar een uniek orkest voor je evenement? Via TotalBookings kan je eenvoudig, aangenaam en veilig entertainment boeken. Je bent rechtstreeks in contact met de act. Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard. Je boeking regel je online helemaal zelf!   

Muziek is natuurlijk een onmisbaar ingrediënt voor een fantastisch evenement. We hebben een ruim aanbod aan entertainment voor je klaar staan zodat jouw bruiloft, bedrijfsopening, jubileum of schoolevenement een groot succes wordt. Bekijk het aanbod aan orkesten en huur een orkest eenvoudig zelf! 

EENVOUDIG ONLINE ORKESTEN BOEKEN 

Voor elke gelegenheid en voor elk thema kan je iets leuks vinden! Een evenement organiseren wordt zo een stuk makkelijker. Is dit niet ontzettend veel werk? Helemaal niet!

Wij hebben tools ontwikkeld waarmee je eenvoudig zelf een boeking kan regelen waarbij je rechtstreeks contact met de artiest of act hebt. Geen tijdrovende bezigheid meer, waar veel tussenstappen bij komen kijken. Je kan eenvoudig online zelf orkesten boeken! 

EEN RUIM AANBOD ORKESTEN 

Bij ons vind je een ruim aanbod aan orkesten. Genoeg keus dus! Er is dus altijd een orkest die past bij jouw feest. Bijvoorbeeld een live optreden van de Glasblazers. 13 koperblazers met een unieke sound van pop- en folk invloeden. Of huur het looporkest van de Dixieland Crackerjacks in voor het opvrolijken van buitenactiviteiten.

Een feest gegarandeerd! Bezorg je gasten een onvergetelijke ervaring en bekijk het ruime aanbod aan orkesten. 

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR EEN ORKEST 

Heb je hét ideale orkest voor jouw evenement gevonden? Dan is het tijd om te boeken! Je kunt direct boeken, maar een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt hiervoor kosteloos een aanvraag indienen, waarnaar je een overzicht van de kosten krijgt. Vervolgens kun je de aanvraag omzetten in een boeking en de act boeken!  

Kom je ergens niet uit? Stel gerust je vraag via de chatfunctie of stuur een mailtje. We denken graag met je mee! Je kan ook eerst tussen onze veelgestelde vragen kijken of je vraag hiertussen staat. Of bekijk het helpcentrum, hier vind je heel veel informatie over verschillende onderwerpen. Wacht niet langer en zoek, vind en boek je favoriete orkest voor jouw evenement!