Filter opties

Entertainer boeken / huren

Wilt u een muzikant, artiest of band boeken voor uw gelegenheid? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie, zodat u eenvoudig entertainment kunt inhuren en u bezig kunt houden met overige zaken rondom het evenement.

Resultaat 1–20 van de 1044 resultaten wordt getoond

Entertainers

Van sportevenement tot bedrijfsopening en van verjaardag tot een clubavond: voor elke gelegenheid heeft TotalBookings de benodigde entertainers in huis. Al deze entertainers zijn zorgvuldig onder de loep genomen door onze Entertainment Professionals om te kijken of ze voldoen aan onze absolute voorwaarde: het bieden van een schitterende ervaring.

Acts, clinics & shows

Die ervaring wordt onder andere geboden door de leukste en beste acts, clinics & shows. Dan hebben we het bijvoorbeeld over ontvangstacts, circusacts en theateracts, maar ook over dierenacts en imitators. Tot slot bieden we spectaculaire sportclinics en dansclinics. Stuk voor stuk entertainment van de bovenste plank, zoals je van ons gewend bent. Kwaliteit, service en gemak.

Kinderentertainment

Ons kindervermaak is bijzonder populair. De karakters doen het altijd goed bij feestjes en partijen, evenals Sinterklaas en YouTube(-sterren). Verder zijn er entertainers bekend van radio / tv en is er de mogelijkheid tot een meet & greet. Over het algemeen wordt het kindervermaak geroemd om de volgende redenen: vermakelijk, onderhoudend en soms ook leerzaam (Workshop).

Andere entertainers

Het kan zijn dat je naar heel iets anders op zoek bent. Wie weet helpen de solo-artiesten of de bands en duo’s je dan verder. De DJ’s zouden net zo goed van pas kunnen komen en natuurlijk vermelden we de drive-in shows. Daarnaast vinden we het belangrijk om de muzikanten en sprekers te benoemen. Zoals je ziet, valt er genoeg te kiezen bij TotalBookings. Tijd om in actie te komen!

Platform met totaalaanbod

Het boeken van leuke, grappige en goede entertainers doe je via TotalBookings, het platform met een totaalaanbod van entertainment. Onze belofte: boeken gaat makkelijk en je bent gegarandeerd tevreden. Kijk rustig rond op deze website en vraag vervolgens per entertainer een offerte aan. Tip: via het verlanglijstje kun je voor meerdere entertainers tegelijkertijd een offerte aanvragen. De Entertainment Professionals geven je zo snel mogelijk een persoonlijke reactie op je aanvraag.

Waarom kiezen voor TotalBookings?

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

entertainer boeken huren

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10