Search icon

Ontvangstacts boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

Ontvangstacts boeken / huren

Ontvangstacts boeken of huren? Zoek je leuke ontvangstact voor een feest of evenement? Wil je je gasten op een originele en ludieke manier verwelkomen op je congres? Boek dan zelf een ontvangstact via TotalBookings!

Zorg voor een leuk welkom voor je gasten. Boek nu een originele ontvangstact! Waar moet je aan denken bij het boeken van een ontvangstact? Bij TotalBookings ben je aan het juiste adres! Laten we eens kijken wat nu eigenlijk de voordelen zijn van het boeken van een ontvangstact bij TotalBookings.

Geen zorgen over het voorwerk

Wij maken het zo simpel mogelijk en zorgen dat je niet onnodig en veel werk hebt van het boeken van een ontvangstact. TotalBookings helpt je en maakt het voor je mogelijk dat de ontvangstact langskomt op jouw feest evenement of congres.

Dit houdt in dat wij onder meer de administratie voor jou zullen verzorgen. Maar daarnaast zorgen we dat de ontvangstact, die jij hebt geboekt, op tijd op jouw gelegenheid staat!

Ruime keuze ontvangacts

Op TotalBookings vind je het grootste keuze aan ontvangacts in Nederland.  Neem een kijkje en boek de ontvangstact die het beste bij jouw evenement past!

Welke keuze je ook maakt, bij TotalBookings onderscheiden we ons met het grootste aanbod aan acts en tegen scherpe prijzen. Welke ontvangstact zou jij graag zien op je evenement?

Een offerte voor een ontvangstact opvragen

Ben je op zoek naar een ontvangstact om de gasten op je evenement op originele wijze welkom te heten? Bij TotalBookings maken we het je heel gemakkelijk.

TotalBookings biedt een totaalpakket. Scherpe prijzen, goede service en helpen je graag bij het boeken van een ontvangstact. Bekijk het actuele aanbod aan ontvangstact voor iedere gelegenheid. Boek een ontvangstact voor een blijvende herinnering!