Filter opties

Bands boeken / huren

Bands boeken voor uw gelegenheid? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie, zodat u eenvoudig entertainment kunt inhuren en u bezig kunt houden met overige zaken rondom het evenement.

Resultaat 1–20 van de 1009 resultaten wordt getoond

Bands en duo’s

Het was onze missie om de leukste en beste bands en duo’s bij elkaar te brengen. Met TotalBookings is dat gelukt. Dat betekent niet dat we stil zitten. Integendeel. Nieuwe bands en duo’s verschijnen of verdwijnen, dus onze missie blijft nog heel lang bestaan. Profiteer hiervan en boek een band of duo voor je feesten en partijen. 

Bands inhuren

Het inhuren van een coverband, tributeband of ‘Top 40’-band is een goede keus. Want wat de gelegenheid ook is, met een band wordt het een succes. Een band doet het immers altijd goed. Tenminste, als de band van niveau is. Daarvoor hoeft de band niet per se bekend te zijn, als ze maar een goede act afleveren. Bekijk ons aanbod van bands en laat je verrassen door de fantastische opties. We geven alvast een tip: de bijzonder muzikale Off the Wall Michael Jackson tribute!

Duo’s inhuren

Bij ons boek je goede bands en duo’s. Maar ‘goed’ kan ook ‘goed fout’ betekenen: denk aan Nicky en Simone, de feestkoninginnen van Nederland. Deze Gooische diva’s staan garant voor een goede portie foute feestmuziek. Kinderen, jonge tieners en fans van de Tina (tijdschrift) zijn intussen razend enthousiast over Mylène & Rosanne

Bekende bands en duo’s boeken

Liever live naar Zoutelande luisteren? Met BLØF in huis haal je hits in huis. Deze bekende band is ontzettend geliefd in Nederland en België. Past BLØF niet helemaal in jouw straatje? Misschien beleef je meer plezier aan O’G3NE (de drie zeer getalenteerde zussen) of de Rotterdamse rapsensatie Broederliefde. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Een bekende band boeken doe je dus bij TotalBookings. 

Gevarieerd aanbod in bands en duo’s

Van Anna & Senna tot Ancora of Animal & Friends. Het aanbod in bands en duo’s bij TotalBookings is enorm gevarieerd. Er zit zeker iets voor je tussen, kijk lekker rond!

Waarom kiezen voor TotalBookings?

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

band boeken huren

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10