Filter opties

Drive-in show boeken / huren

Wilt u een muzikant, artiest of band boeken voor uw gelegenheid? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie, zodat u eenvoudig entertainment kunt inhuren en u bezig kunt houden met overige zaken rondom het evenement.

Resultaat 1–20 van de 95 resultaten wordt getoond

Drive-in shows

Drive-in shows zijn er in alle soorten en maten en daarom is het goed om te kijken welke drive-in show er het beste past bij jouw gelegenheid. Pak je het groots aan of juist klein? Ga je voor iets dat nationaal bekend is of laat je je verrassen door topkwaliteit van opkomend talent?

Bij TotalBookings selecteren we de leukste en beste drive-in shows. Huur een drive-in show, alles wordt goed geregeld.

Bekende drive-in show huren

Voor het boeken van een bekende drive-in show zit je hier goed.

  • Liefhebbers van goede muziek gaan genieten: ga voor goud met de Top 2000 DJ Tour, een interactieve roadshow met de muziek uit (jawel) de Top 2000! Kwaliteit van de bovenste plank, daar houden we van. Wie niet?
  • Een aantrekkelijk alternatief is MEGA90’s on Tour, wat elke keer uitbarst in een waanzinnig feest vol vreugde en nostalgie. Ja, muziek uit de jaren 90 maakt wat los. Met deze drive-in show weet je zeker dat het een feestje wordt.
  • Ook de 538 DJ’s On Tour en Die Verrückte Stunde Live zijn absolute aanraders. Ontzettend populair en bekend van de radio. Dit soort drive-in shows kloppen helemaal en dit is waarom drive-in shows zo geliefd zijn.

Verrassende drive-in show boeken

Natuurlijk hoef je niet per se voor het allerbeste te gaan en bovendien staat niet elk budget dat toe, zo eerlijk moeten we zijn. Gelukkig zijn er genoeg geniale opties voor het boeken van een verrassende drive-in show. Denk bijvoorbeeld aan de Bolle Jan Show, het Crazy DJ Team of Bloed Zweet & Tranen on Tour. Heerlijke drive-in shows vol vermaak en de liefde voor het vak is duidelijk hoorbaar.

Drive-in shows op je verlanglijstje zetten

De eerstvolgende stap is het kiezen van de drive-in show die het voor jou moet gaan doen. We noemden hierboven wat voorbeelden, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zet de drive-in shows op je verlanglijstje en vraag vervolgens een offerte aan, zo simpel is het!

Waarom kiezen voor TotalBookings?

 

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

 

drive in show boeken huren

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10