Filter opties

Act of show boeken / huren

Wilt u een muzikant, artiest of band boeken voor uw gelegenheid? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie, zodat u eenvoudig entertainment kunt inhuren en u bezig kunt houden met overige zaken rondom het evenement.

Resultaat 1–20 van de 762 resultaten wordt getoond

Acts, clinics & shows

Verrassende en vermakelijke acts, clinics & shows boeken doe je bij TotalBookings. Met het totaalaanbod van entertainment is TotalBookings de aantrekkelijkste boekingssite in Nederland. Mis deze entertainers niet, want dit is entertainment van de bovenste plank. Benieuwd naar alle mogelijkheden rond acts, clinics & shows? We zetten graag alles op een rijtje voor je.

Van ontvangstacts tot dansclinics

Waar je ook naar zoekt, wij hebben het voor je. Denk aan ontvangstacts, circusacts en theateracts. Of aan dierenacts en imitators. Bovendien schittert dit platform in sportclinics en dansclinics. Oftewel, er is van alles. Zoek je een leuke invulling of aanvulling voor een bruiloft of bedrijfsfeest? Gaat het je meer om een festival of feestweek? Voor elke gelegenheid zijn er wel passende acts, clinics en shows. Zelfs voor een kinderfeestje, kroegavond of zakelijk jubileum.

Leuke voorbeelden

Natuurlijk mogen we best met wat voorbeelden en tips komen. Dat doen we met plezier. We trappen hierbij af met Alain’s Knotsgekke Spelshow en Anders met Sander, twee toppers in entertainment met een hoge amusementswaarde. Animator Dorien en imitator André van Duin kunnen er ook wat van en dan hebben we Mylène en Rosanne nog niet eens genoemd. Qua sportclinics spant Soufiane Touzani de kroon. Touzani is ontzettend populair wegens zijn vriendelijke en speelse manier van overtuigen. Een echte aanrader.

Acts, clinics & shows boeken

’t Kan zomaar zo zijn dat je supergave acts, clinics & shows hebt gevonden op deze website. Je kunt vervolgens per act, clinic of show een offerte aanvragen. Dat kan  overigens net zo goed in één keer via je verlanglijstje. Het boeken van acts, clinics & shows via TotalBookings is heel simpel. Kom je er toch niet uit, vraag ons dan gerust om hulp. Neem contact op met de klantenservice en je wordt goed geholpen. Want daar staan wij voor: een groot aanbod en gegarandeerd tevreden!

Waarom kiezen voor TotalBookings?

 

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

 

act of show boeken huren

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10