Filter opties

Artiesten boeken / huren

Artiesten boeken? Wilt u een muzikant, artiest of band boeken voor uw gelegenheid? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie, zodat u eenvoudig entertainment kunt inhuren en u bezig kunt houden met overige zaken rondom het evenement.

Resultaat 1–20 van de 1102 resultaten wordt getoond

Artiesten

Online artiesten boeken begint bij TotalBookings, een platform met allemaal artiesten. Jong en oud, bekend en onbekend, intiem of spectaculair: de variatie is groot. Boek een artiest waarvan jij verwacht dat hij of zij een goede invulling of aanvulling is van je evenement. Dat evenement kan een feest, clubavond of een andere gelegenheid zijn.

Een artiest boeken

Het boeken van een artiest hebben we behoorlijk eenvoudig gemaakt op ons platform. Kies een artiest uit en vraag in een paar stappen een offerte aan. Het is zo gepiept! Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een reactie van onze ervaren Entertainment Professionals. Desgewenst voorzien zij jou van een professioneel en persoonlijk advies. Boek een artiest en beleef een prachtig optreden.

Artiesten voor elke gelegenheid

De solo-artiesten zijn inzetbaar voor verschillende gelegenheden. We noemden al even het feest of de clubavond, maar natuurlijk zijn er nog meer gelegenheden te bedenken:

  • Een huwelijksjubileum, bedrijfsopening of sportevenement bijvoorbeeld.
  • Of misschien zoek je naar artiesten voor een festival of feestweek.

De gelegenheid bepaalt al snel de grootte en het karakter van de artiest. Gelukkig kun je een artiest boeken in alle soorten en maten!

Kijk voor meer informatie op:

De drie voordelen

TotalBookings staat bekend om de drie (verleidelijke) voordelen: een groot aanbod, boeken gaat makkelijk en je bent gegarandeerd tevreden. Al met al is dit de fundering voor onze belofte: we bieden je een schitterende ervaring. Dat wil je niet mislopen. Daarom staan we klaar met de foutste en de beste artiesten voor je verjaardag, bruiloft of wat voor feestje dan ook. Kom maar op.

Beschikbaarheid artiesten, snel inzicht

Soms is het de vraag of jouw gewenste artiest nog beschikbaar is op jouw voorkeursdatum. Wacht dus niet te lang met het aanvragen van een offerte: het kost niets en je krijgt direct al meer inzicht in de mogelijkheden rond die datum. Jouw artiest is in aantocht, zolang je er op tijd bij bent. Wij regelen verder dat alles in orde komt. Zoals je van ons mag verwachten.

Waarom kiezen voor TotalBookings?

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

artiesten boeken huren

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10