Search icon

DJ's boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

DJ BOEKEN of INHUREN

Ben je opzoek naar een professionele DJ voor je evenement? Via TotalBookings kan je eenvoudig, aangenaam en veilig entertainment boeken. Je bent rechtstreeks in contact met de act.  Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard. Je kan het helemaal zelf! 

Waarom kiezen voor een DJ? Op TotalBookings heb je ontzettend veel keuze uit DJ’s, iedere DJ heeft zijn eigen stijl en genre, voor elk feest is er wel een DJ te vinden. Een DJ heeft vaak een database met duizenden nummers waar ze uit kunnen kiezen, eventuele veranderingen of suggesties zijn makkelijk door te voeren, bijvoorbeeld wanneer je gasten bepaalde nummers willen aanvragen. Ook voor een themafeest is een DJ ideaal. Vaak hebben zij ervaring genoeg om voor veel verschillende soorten thema’s een goede invulling met muziek te geven.   

ALLE SOORTEN DJ’S 

Op het platform zijn ontzettend veel genres te vinden. House, electro, Techno, Urban of Dance, waar jouw voorkeur ook ligt, je vindt het op TotalBookings! Een echte entertainer nodig? Ga voor een traditionele Feest DJ die de tent afbreekt. Voor welke DJ ga jij? Genoeg keus voor een geslaagd evenement!   

Van Allround DJ of (Deep) House DJ tot Electro DJ of Hardcore DJ. Ga voor Hardstyle, Techno of Urban of kies voor Dance of R&B. We hebben alle soorten en smaakjes in de aanbieding. Bijzonder geliefd is de traditionele Feest DJ, die niets anders doet dan de tent afbreken. Hij of zij draait de beste feestmuziek voor elke gelegenheid.

Uiteindelijk beheerst elke dj het vak en ben je verzekerd van een geslaagde middag of avond. Voor welke dj ga jij? Of bent je benieuwd naar DJ huren prijzen?

Advies bij inhuren dj

TotalBookings heeft veel ervaring met dj’s en daarom kunnen we je uitstekend van advies voorzien. Kijk je er naar uit om een dj in te huren, stel ons dan gerust vragen via het contactformulier. Je kunt dat ook doen bij het aanvragen van een offerte, want daar is een veld voor Opmerkingen aan toegevoegd. We helpen je met plezier aan antwoorden op prangende vragen over bijvoorbeeld Barry Badpak, Andy van der Meijde of een andere act. Tip: overweeg eens de Coen & Sander Show, een dj-act met totale gekte.

Ideeën van onze Entertainment Professionals

Onze Entertainment Professionals hebben vele jaren ervaring in de boekingswereld. Als geen ander weten ze geschikte dj’s aan te dragen. Ook delen ze graag unieke ideeën. DJ Joost en DJ Maarten behoren (afhankelijk van de gelegenheid) regelmatig tot die ideeën, evenals Gizmo en de Hilversum House Mafia. Voor een pikant vrijgezellenfeest is Topless DJ Diva een spannend idee: naast muzikaal spektakel is het visuele gedeelte ook op orde.

HULP BIJ INHUREN DJ 

Hulp nodig om de juiste DJ te vinden? Met onze aangegeven categorieën en filters kun je makkelijker de keuzes beperken zodat je de juiste DJ voor jouw evenement vindt. Heb je een vraag? Via onze chat of bij het aanvragen van een offerte kan je eenvoudig je vraag stellen.