Filter opties

DJ boeken / huren

Wilt u een muzikant, artiest of band boeken voor uw gelegenheid? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie, zodat u eenvoudig entertainment kunt inhuren en u bezig kunt houden met overige zaken rondom het evenement.

Resultaat 1–20 van de 537 resultaten wordt getoond

DJ boeken / huren

Alle dj’s zijn verzameld op het platform TotalBookings, het totaalaanbod van entertainment. Daardoor was het vinden van een goede dj nog nooit zo eenvoudig. Maak je bruiloft of bedrijfsfeest compleet met de waardevolle toevoeging van een dj. Ook voor andere gelegenheden kan een dj het verschil betekenen tussen ‘gewoon’ een feestje of een fantastisch feest. 

Alle soorten DJ’s

Van Allround DJ of (Deep) House DJ tot Electro DJ of Hardcore DJ. Ga voor Hardstyle, Techno of Urban of kies voor Dance of R&B. We hebben alle soorten en smaakjes in de aanbieding. Bijzonder geliefd is de traditionele Feest DJ, die niets anders doet dan de tent afbreken. Hij of zij draait de beste feestmuziek voor elke gelegenheid. Uiteindelijk beheerst elke dj het vak en ben je verzekerd van een geslaagde middag of avond. Voor welke dj ga jij? Of bent je benieuwd naar DJ huren prijzen?

Advies bij inhuren dj

TotalBookings heeft veel ervaring met dj’s en daarom kunnen we je uitstekend van advies voorzien. Kijk je er naar uit om een dj in te huren, stel ons dan gerust vragen via het contactformulier. Je kunt dat ook doen bij het aanvragen van een offerte, want daar is een veld voor Opmerkingen aan toegevoegd. We helpen je met plezier aan antwoorden op prangende vragen over bijvoorbeeld Barry Badpak, Andy van der Meijde of een andere act. Tip: overweeg eens de Coen & Sander Show, een dj-act met totale gekte.

Ideeën van onze Entertainment Professionals

Onze Entertainment Professionals hebben vele jaren ervaring in de boekingswereld. Als geen ander weten ze geschikte dj’s aan te dragen. Ook delen ze graag unieke ideeën. DJ Joost en DJ Maarten behoren (afhankelijk van de gelegenheid) regelmatig tot die ideeën, evenals Gizmo en de Hilversum House Mafia. Voor een pikant vrijgezellenfeest is Topless DJ Diva een spannend idee: naast muzikaal spektakel is het visuele gedeelte ook op orde…

Waarom kiezen voor TotalBookings?

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

dj boeken huren

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10