Search icon

Zanggroepen boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

ZANGGROEPEN BOEKEN OF HUREN 

Ben je opzoek naar een professionele zanggroep voor je evenement? Via TotalBookings kan je eenvoudig, aangenaam en veilig zanggroepen boeken.

Je bent rechtstreeks in contact met de artiest. Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard. Je boeking regel je online helemaal zelf! 

ZANGGROEPEN BOEKEN 

Online artiesten boeken begint bij TotalBookings. We hebben een ruim aanbod aan unieke en professionele zanggroepen. Jong en oud, bekend en onbekend, intiem of spectaculair: de variatie is groot. Zeker weten dat er voor jouw gelegenheid iets tussen zit. Een zanggroep kan een leuke aanvulling zijn voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag. 

Via het platform wordt het boeken van entertainment ook nog eens heel eenvoudig gemaakt. TotalBookings neemt al je zorgen uit handen. Via het boekingssysteem worden alle stappen duidelijk uitgelegd. Rechtstreeks contact met de artiest is mogelijk, voor bijvoorbeeld het aanvragen van een verzoeknummer. Het contact de offertes, contracten en betalingen verlopen allemaal via het platform. Er is geen tussenkomst van anderen meer nodig. Het platform biedt jou alle tools om zélf een boeking te regelen. Want je kan het allemaal zelf. 

ZANGGROEP VOOR ELKE GELEGENHEID 

Welke zanggroep je wilt boeken hangt natuurlijk ook sterk af van het evenement. Gelukkig hebben wij een diversiteit aan zanggroepen voor je klaar staan, een zanggroep voor elke gelegenheid. Je kunt kiezen voor een Nederlandstalige zanggroep maar internationale artiesten kom je zeker ook tegen op het platform. 

VOORBEELDEN ZANGGROEPEN 

Op het platform vind je een grote diversiteit aan zanggroepen. We geven je graag wat voorbeelden! Bijvoorbeeld de zanggroep OG3NE. De populaire meidenband van de drie zussen Lisa, Amy & Shelley. In 2017 vertegenwoordigden zij Nederland bij het Eurovisiesongfestival met hun eigen geschreven nummer. Ook nu komen er steeds meer eigen geschreven nummers bij, voornamelijk Nederlands.

Met hun ongelofelijke muzikale talenten, maken zij van jouw evenement zeker weten een succes. Of een ander top trio; The BlueBirds bestaande uit de singer/songwriters Elkse de Wall, Krystl en Rachèl Louise. Ze vonden elkaar in de countrymuziek. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. Laat je dus verrassen door dit trio met hun muzikaliteit, hun liefde voor muziek en hun verhalen.  

BESCHIKBAARHEID ZANGGROEPPEN 

Heb je de ideale zanggroep voor jouw evenement gevonden? Dan is het tijd om te boeken! Je kunt heel eenvoudig de beschikbaarheid van al het entertainment op het platform inzien. Zo weet je gelijk of jouw gewenste datum nog beschikbaar is. Ook kun je eenvoudig en kosteloos een offerte aanvragen. 

HULP NODIG

Kom je ergens niet uit? Stel gerust je vraag via de chatfunctie of stuur een mailtje. We denken graag met je mee! Je kan ook eerst tussen onze veelgestelde vragen kijken of je vraag hiertussen staat. Of bekijk het helpcentrum, hier vind je heel veel informatie over verschillende onderwerpen.  

Wacht niet langer en zoek, vind en boek je favoriete zanggroep voor jouw evenement!