Search icon

Comedians & cabaretiers boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

COMEDIANS & CABARETIERS BOEKEN / HUREN 

Ben je opzoek naar komediant of cabaretier voor je evenement? Via TotalBookings kan je eenvoudig, aangenaam en veilig entertainment boeken. Je bent rechtstreeks in contact met de act. Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard. je boeking regel je online helemaal zelf!  

Humor is van grote meerwaarde voor je evenement. Het brengt mensen samen, en zorgt voor minder stress. Ideaal dus voor onder andere een congres of bedrijfsfeest. 

GROOT AANBOD 

Op ons platform vind je een groot aanbod aan cabaretiers en stand up comedians. Ook veel bekenden kom je tegen. Zoals bijvoorbeeld Jandino Asporaat. Met zijn eigen comedyshow, De Dino Show, is hij erg geliefd geraakt bij het Nederlandse publiek. De enorme energieke Jandino is een geboren entertainer.  

Jochem Meyjer kennen we natuurlijk allemaal. Hij is een veelzijdige cabaretier met ook een grote passie voor biologie, muziek en schrijven. Jochem komt over als een energieke cabaretier en zet zichzelf tijdens zijn shows dan ook neer als volwassene met ADHD, wat hij ook heeft. Hij imiteert in perfectie bekende personen en personages zoals André van Duin, Stef Bos en Herman van Veen. 

Ook Nienke Plas is echt een multi-talent. Als YouTuber maakt ze komische video’s en wordt door velen bestempeld als de grappigste vrouw van Nederland.   

Je vindt op ons platform ook minder bekend toptalent. Bijvoorbeeld ervaren cabaretière Irene van der aart. Ze speelt cabaret- en improvisatievoorstellingen, theaterprogramma’s voor jeugd en senioren en daarnaast is ze een veelgevraagd presentatrice.  

ANDER ENTERTAINMENT  

We hebben niet alleen een groot aanbod aan comedians, maar je vind ook andere entertainers op ons platform. Denk aan muziekacts, artiesten, sprekers, foodtrucks, workshops, kindershows, noem het maar op. Via het menu kom je gemakkelijk bij alle categorieën terecht. 

Voor elke gelegenheid en voor elk thema kan je iets leuks vinden! Vind en boek nu hét geschikte entertainment op TotalBookings. En creëer zelf een blijvende herinnering. 

DIRECT ZELF ONLINE EEN COMEDIAN OF CABARETIER BOEKEN 

Eenvoudig en snel een boeking regelen doe je zo op TotalBookings. Zeker geen tijdrovende bezigheid om het beste entertainment te vinden voor jouw gelegenheid. En zonder tussenkomst van anderen . 

Je kan gebruiken maken van de filterfunctie om specifieker tussen het aanbod te zoeken en zo het juiste entertainment te vinden. Kom je ergens niet uit? Bekijk eens ons helpcentrum, hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Of kijk tussen onze veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Je kan altijd contact opnemen via de chatfunctie of stuur ons een mailtje.