Filter opties

Spreker boeken / huren

Wilt u een muzikant, artiest of band boeken voor uw gelegenheid? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie, zodat u eenvoudig entertainment kunt inhuren en u bezig kunt houden met overige zaken rondom het evenement.

Resultaat 1–20 van de 258 resultaten wordt getoond

Sprekers

Sprekers maken of kraken een evenement. Een goede spreker geeft jouw publiek bepaalde ideeën en inzichten mee. Meestal met een gezonde dosis humor. Daardoor wordt het meer dan een zoveelste presentatie of lezing. Ga voor een inspiratiesessie van formaat door de beste sprekers te boeken. Boek een spreker via TotalBookings voor een geslaagd evenement.

Verschillende onderwerpen

Vrijwel alle onderwerpen zijn vertegenwoordigd. Bijvoorbeeld onderwerpen als vloggen (vloggers en bloggers), business strategieën of de werking van het brein. Of denk aan een spreker over duurzaamheid of over marketing. Het maakt niet uit wat het onderwerp precies is, we hebben er altijd een passende spreker voor. We raden je daarbij aan om op tijd contact met ons op te nemen, want de sprekers zijn populair.

Bekende sprekers boeken

Van Jochem Myer tot Monica Geuze en van Soufiane Touzani tot Robin Martens: TotalBookings biedt heel wat bekende sprekers aan. Intussen licht Andy van der Meijde toe hoe zijn privéleven een puinhoop werd (en hoe alles − uiteindelijk − weer goed kwam).

Het boeken van een bekende spreker doe je dan ook eenvoudig via dit platform. Met het grootste gemak vraag je een offerte aan en uiteraard krijg je heel snel antwoord, eventueel voorzien van professioneel en persoonlijk advies.

De werkwijze

Kies de spreker die in jouw ogen goed bij jouw evenement zou passen. Twijfel je, vraag ons dan gerust om hulp. Als je er uit bent, is de werkwijze als volgt. Je klikt bij de betreffende spreker op ‘offerte aanvragen’. Vervolgens hoef je enkel de plaats, datum en de gelegenheid in te vullen om verder te gaan. Tot slot vul je jouw eigen gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spreker boeken bij TotalBookings

Wij zijn een stel fanatieke Entertainment Professionals uit Groningen en Amsterdam. We leven voor het leveren van een totaalaanbod van entertainment. Met TotalBookings geloven we dat wij het particulieren en bedrijven makkelijker maken om entertainment te boeken. Zo is onder andere het boeken van sprekers sterk vereenvoudigd. Hiermee bieden we een schitterende ervaring.

Waarom kiezen voor TotalBookings?

 

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

 

spreker boeken huren

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10