Filter opties

Influencers boeken / huren

Influencers boeken. Boek een bekende social influencer voor een meet & greet, Q & A of als spreker op je evenement. Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk het aanbod aan influencers op onze site. Wij helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte influencer voor jouw evenement!

Toont alle 18 resultaten

Influencer boeken

Wil je een influencer boeken? Influencers zijn actief op sociale media, maar welke influencer past het beste bij jouw doelgroep en evenement?

TotalBookings helpt je hierbij. Wat zijn de voordelen van het boeken van een influencer bij TotalBookings.

TotalBookings regelt de voorbereiding

Met TotalBookings is het inhuren van een influencer in een handomdraai gebeurd. Iedere Nederlandse influencer kan zonder problemen worden ingehuurd.

Wij zullen onder andere de administratie voor je voldoen en uiteraard zorgen dat influencers op het juiste tijdstip arriveert!

Grote verscheidenheid aan influencers

Op TotalBooking vind je een grote verscheidenheid aan beroemde influencers. Welke influencer pas het beste bij jouw organisatie? Welke influencers staan er aan de top? Advies nodig? TotalBookings helpt je graag bij je zoektocht!

Welke social influencer pas het er het beste bij jouw organisatie of evenement? Anna Nooshin, Nienke Plas, Dylan Haegens, Koen Kardashian, OnneDi, Bibi Breijmann of toch Monica Geuze op jouw evenement? Het is volledig jouw keuze.

Het grootste aanbod aan social influencers voor een scherpe prijs, dat is waar het bij TotalBookings om draait.

Een offerte voor een influencer

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een social influencer bij TotalBookings! Heb je hulp nodig bij het vinden van de meest geschikte influencer voor jouw evenement? Bij TotalBookings helpen we je graag verder. Neem rechtstreeks contact op met de klantenservice.

TotalBookings is de website als het gaat om het boeken van een influencer. Boeken bij TotalBookings is gemakkelijk. Mochten er wel vragen zijn dan hebben wij altijd iemand beschikbaar die jou kan bijstaan.

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10