Search icon

Presentatie boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

PRESENTATIE  BOEKEN OF HUREN  

Ben je opzoek naar een goede spreker voor je evenement? Via TotalBookings kan je eenvoudig, aangenaam en veilig entertainment boeken. Je bent rechtstreeks in contact met de artiest. Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard. Je boeking regel je online helemaal zelf!  

Organiseer je bijvoorbeeld binnenkort een congres of bijeenkomst? Ben je op zoek naar een geschikte dagvoorzitter, interviewer of presentator? Dan ben je aan het goede adres! TotalBookings bied je een ruim aanbod aan heel veel verschillende sprekers.  

TIPS VOOR DE GESCHIKTE SPREKER 

We geven je graag wat tips voor het vinden van de geschikte spreker. Een goede spreker is natuurlijk enorm deskundig op zijn/haar vakgebied. Verder is het ook belangrijk dat de spreker het publiek boeit en meeneemt verhaal. De spreker inspireert de gasten en geeft ze iets mee om over na te denken. Verder houdt hij of zijn rekening met het publiek, het onderwerp en de doelstelling van het evenement. Je hebt de juiste spreker bij ons zo gevonden! 

ZORGELOOS BOEKEN   

Waarschijnlijk denk je dat het boeken van entertainment een tijdrovende bezigheid is, waar veel bij komt kijken. Maar niets is minder waar. TotalBookings neemt al je zorgen uit handen. Via het boekingssysteem worden alle stappen duidelijk uitgelegd. Rechtstreeks contact met de act is mogelijk. Het contact de offertes, contracten en betalingen verlopen allemaal via het platform. Er is geen tussenkomst van anderen meer nodig. Het platform biedt jou alle tools om zélf een boeking te regelen. Want je kan het allemaal zelf.   

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN   

Heb je de ideale spreker voor jouw evenement gevonden? Dan is het tijd om te boeken! Je kunt direct boeken, maar vrijblijvend een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt hiervoor kosteloos een aanvraag indienen, waarnaar je een overzicht van de kosten krijgt. Vervolgens kun je de aanvraag omzetten in een boeking en de act boeken!    

Kom je ergens niet uit? Stel gerust je vraag via de chatfunctie of stuur een mailtje. We denken graag met je mee! Je kan ook eerst tussen onze veelgestelde vragen kijken of je vraag hiertussen staat. Of bekijk het helpcentrum, hier vind je heel veel informatie over verschillende onderwerpen.    

Wacht niet langer en zoek, vind en boek de ideale spreker voor jouw evenement!