Search icon

Vloggers & bloggers boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

VLOGGER OF BLOGGER BOEKEN / HUREN 

Wil je graag een vlogger of blogger op jouw evenement? Met TotalBookings regel je het helemaal zelf. Eenvoudig, aangenaam en veilig vloggers of bloggers boeken. Je bent rechtstreeks in contact met de act. Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard. Je boeking regel je online helemaal zelf! 

Vloggers maken video’s waarin ze hun volgers meenemen in hun leven. Ze delen alles wat ze doen, waar ze naar toe gaan, wat ze dragen en nog veel meer. Ze zijn enorm invloedrijk, elke video die zij plaatsen bereiken binnen enkele minuten honderdduizenden weergaven. Hun stem is erg belangrijk voor het publiek. Met hun uitstraling, autoriteit en invloed maken ze een goede indruk op jouw evenement. Bovendien speelt het bereik van de betreffende influencer ook nog mee. Een mooie aanvulling voor elke gelegenheid.

BEKENDE VLOGGER OF BLOGGER BOEKEN 

De bekendste en populairste Nederlandse vloggers vind je terug op het platform. Je kunt ze inhuren als spreker maar ook voor een Meet & Greet of natuurlijk als vlogger op jouw evenement. Je vindt bijvoorbeeld de jongens van StukTV op TotalBookings. Stuk is een Nederlands multimediaal platform met Giel, Thomas en Stefan. Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk hun YouTube-kanaal. Vooral veel jongeren zijn razend enthousiast. Ook staat Dylan Haegens als populaire vlogger op het platform. Dylan behandeld vaak problemen die tieners in het dagelijks leven mee maken, zoals uit de klas gestuurd worden en mislukte pranks. Zijn video's zijn in totaal al meer dan 1 miljard keer bekeken. 

Maar ook bijvoorbeeld Monica Geuze, Teske de Schepper en Anna Noosshin kunnen met hun eigen unieke stijl een mooie invulling geven aan jouw evenement. Ze delen graag hun kennis over lifestyle, beauty, fashion en reizen.  Je boekt eenvoudig zelf bekende vloggers en bloggers op TotalBookings. 

GROTE VERSCHEIDENHEID AAN ONDERWERPEN 

Je vindt ook juist voor bepaalde doelgroepen en specialistische onderwerpen de ideale vlogger of blogger. Ze delen graag hun kennis, meningen en ideeën binnen hun vakgebied. Voor elk onderwerp is er wel een vlog of blog te vinden. Of mensen nu een rondleiding geven door hun nieuwe huis, hun favoriete make-up product uittesten of dat ze hun volgers meenemen op reis, de inspiratie is oneindig. Vlogs en blogs zijn echt een inspiratiebron voor veel mensen. 

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN   

Heb je de ideale vlogger of blogger voor jouw evenement gevonden? Dan is het tijd om te boeken! Je kunt direct boeken, maar een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt hiervoor vrijblijvend een aanvraag indienen, waarnaar je een overzicht van de kosten krijgt. Vervolgens kun je de aanvraag omzetten in een boeking en de act boeken!    

Kom je ergens niet uit? Stel gerust je vraag via de chatfunctie of stuur een mailtje. We denken graag met je mee! Je kan ook eerst tussen onze veelgestelde vragen kijken of je vraag hiertussen staat. Of bekijk het helpcentrum, hier vind je heel veel informatie over verschillende onderwerpen.    

Wacht niet langer en zoek, vind en boek je favoriete vlogger of blogger voor jouw evenement!